неділю, 31 березня 2024 р.

Професійна освіта


Профорієнтаційний захід "Самопрезентація, як створення позитивного іміджу особистості".
Запрошений спікер, фахівець Славутського управління Шепетівської філії Хмельницького обласного центру зайнятості, з метою мотивації молоді до усвідомленого та активного процесу підготовки до трудового життя, в тому числі з пошуку роботи та подальшого працевлаштування, ознайомила з правилами підготовки до співбесіди з роботодавцем, прийомами самопрезентаціі.

#Популяризація_професійної_освіти  27 лютого 2024 року ДПТНЗ «Славутський професійний ліцей» долучився до навчального візиту "Досвід впровадження старшої профільної школи - від проєкту до реалізації", організованого Управлінням освіти Славутської міської ради. В рамках зустрічі, заступник директора з навчально-виховної роботи Марина БОНДАРЧУК презентувала досвід роботи ДПТНЗ «Славутський професійний ліцей» з популяризації професійної освіти на території громади. Дякуємо організаторам за активну комунікацію та співпрацю в профорієнтаційному напрямі.

27 лютого 2024 року ДПТНЗ «Славутський професійний ліцей» долучився до навчального візиту "Досвід впровадження старшої профільної школи - від проєкту до реалізації", організованого Управлінням освіти Славутської міської ради. В рамках зустрічі, заступник директора з навчально-виховної роботи Марина БОНДАРЧУК презентувала досвід роботи ДПТНЗ «Славутський професійний ліцей» з популяризації професійної освіти на території громади. Дякуємо організаторам за активну комунікацію та співпрацю в проф

неділю, 14 січня 2024 р.

КОРИСНІ ЗНАННЯ

 НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА "КОМПАНІЯ": Підготовка здобувачів освіти до ярмарку з підприємництва та Національного конкурсу"

Якщо ви володієте знанням, дайте іншим запалити від нього свої світильники.
Т. Фулпер



09 січня взяла участь в тренінгу, що організовано Junior Achievement Ukraine для педагогів в рамках навчальної програми "Компанія". Під час тренінгу дізналися про основні етапи підготовки здобувачів освіти до "Ярмарку підприємництва та Національного конкурсу", попрактикували з ведення фінансової звітності навчальної міні-компанії.
Дякуємо організаторам за змістовні та конструктивні знання.

четвер, 11 січня 2024 р.

Вітання з Різдвом Христовим


     Різдво – це день, коли у світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай у це свято замовкнуть гармати і не підніметься в повітря жодна ракета! Нехай бог дасть тишу і відпочинок солдатам! І нехай у наше серце увійде любов до ближнього! З Різдвом Христовим!

BOOK Slam "Нас об'єднує книга"

 


Під час заходу здобувачі освіти змагались на кращу "рекламну кампанію" по просуванню обраної книги. До поставлених завдань учасники віднеслись на всі 100% .

Рекламна книжкова кампанія не залишила поціновувачів байдужими та надихнула на читання книг.
Читати - це справді круто!🔥

СПІВПРАЦЯ З ЮВЕНАЛЬНОЮ ПРЕВЕНЦІЄЮ

 

🙋Кожен з нас сам формує себе як особистість, визначає риси свого характеру, обирає життєві пріоритети.
Основними життєвими цінностями, що формують наш характер, є сім’я, навчання, любов, дружба, здоров’я, творчість, свобода, справедливість, самовдосконалення .
Життєві цінності починають формуватися в дитинстві та є підґрунтям усього подальшого життя, впливаючи на його якість.
🤗 Саме тема життєвих цінностей сьогодні була основною у бесіді інспектора сектору ювенальної превенції Ольги Семенюк з студентами першого курсу Славутського професійного ліцею, вже зараз діти переживають нелегкий час для країни, навчаються в умовах війни і пропускають через себе усе що відбувається, тому такі розмови є вкрай важливими, адже діти повинні розуміти, що усі працюють задля їхньої безпеки та повноцінного розвитку,задля довіри і допомоги.
☝️ Також учням було наголошено на адміністративній відповідальності, недопущенні вчинення правопорушень та важливості ввічливого та тактовного спілкування з вчителями та однокласниками, адже усі ми велика родина яка повинна жити в мирі та любові🙏

Професійна освіта

#Центр_професійної_карєри #Співпраця_з_центр Профорієнтаційний захід "Самопрезентація, як створення позитивного іміджу особистості"...