субота, 18 лютого 2023 р.

ВИПУСК 2023 - Кухар.Офіціант.Бармен

 #Випуск_Кваліфікований_робітник_Диплом_Кухар_Офіціант_Бармен_2023

    



Особливу силу і незламність проявили наші здобувачі освіти, професії «Кухар. Офіціант. Бармен», які попри усі виклики та небезпеку відчайдушно черпали максимум знань, засвоювали професійні компетентності, докладали чималих зусиль, щоб отримати диплом й дати поштовх до власного успішного і щасливого майбутнього. Привітала випускників із урочистим моментом директор Надія НІЖНІК. Не менш вразливі слова вітань полинули від соціального партнера, директора ресторану «Прем'єра» - Тетяни ЛУК'ЯНЧУК, заступника директора з НВР Ольги ЗУБАРЕЦЬ та майстра в/н Тетяни ШИШОВОЇ.
Найвідповідальнішим завданням уже невдовзі стане відбудова рідної країни. Від молодого покоління залежить її економічний розвиток, міжнародна співпраця та євроінтеграція, соціальне благополуччя і саме наші випускники є найкращими кваліфікованими робітниками.
Ми пишаємося вашими здобутками, талантами. Ми захоплюємося вашими мріями й оптимізмом, цінуємо кожного із вас і завжди раді бачити у рідних стінах нашого рідного ліцею!
Ви - непереможні, бо освічені!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Професійна освіта

#Центр_професійної_карєри #Співпраця_з_центр Профорієнтаційний захід "Самопрезентація, як створення позитивного іміджу особистості"...