субота, 18 лютого 2023 р.

Обережно, шахраї!

Сьогодні працівниками Відділення Поліції номер 1 Шепетівського РУП ГУНП в Хмельницькій області, а саме лейтенантом поліції Турінським О.Я. та рядовим поліції Сініциним О.Р. проведено профілактичну бесіду зі здобувачами освіти.

    В ході спілкування наголошено про надходження значної кількості звернень за фактом вчинення шахрайства. Виходячи з цього проводиться роз'яснювальна робота щодо способів недопущення вчинення шахрайства та про заборону повідомлення особистої інформації, як по телефону так і в мережі інтернет. Разом з цим проінформовано про заборону передачі інформації про банківські картки та пін.кодів.

Шахрайство – дуже поширений вид злочину, який вкрай важко дослідити, адже громадяни самі надають інформацію про себе і свої персональні дані або ж віддають свої заощадження незнайомим людям, а злочинці це використовують.
Слід пам'ятати, шахраї грають на знанні психології та емоцій людини, тому треба бути уважними та не давати задурити собі голову і переконати віддати останні гроші за непотрібні речі.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Професійна освіта

#Центр_професійної_карєри #Співпраця_з_центр Профорієнтаційний захід "Самопрезентація, як створення позитивного іміджу особистості"...